Το Νέο Δ.Σ. (εκλογές 26.6.16):

Πρόεδρος: Τσαντήλα Γεωργία, 6988-920.420

Αντιπρόεδρος: Κεφάλα Παναγιώτα, 6993-948.569

Γεν. Γραμματέας: Παναγόπουλος Παναγιώτης, 6945-377.915

Ταμίας: Θεοδοσιάδου Γλυκερία, 6944-534.969

Αναπλ.Γραμματέας: Κοντοχριστόπουλος Τάσος, 6936-957.930

Μέλος: Μάρκου Γεώργιος, 6937-040.351

Μέλος: Νικολακόπουλος Ιωάννης, 6947-931.821

e-mail: triteknoi-korinthias@hotmail.gr

Επίσης αν έχουν αλλάξει κάποια απ’ τα στοιχεία σας και κυρίως αν έχετε αλλάξει τον αριθμό του κινητού σας, ενημερώστε μας, για να λαμβάνετε ενημερωτικά SMS

Κάρτα μέλους και Βεβαίωση εγγραφής στο Σύλλογο μπορούν να προμηθευτούν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη

Ο Σύλλογος διατηρεί λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς:

6140-010054-051 γράφετε πάντα ονοματεπώνυμο καταθέτη

Θα μας βρείτε και στο facebook:

Κυρίως στην ομάδα «ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ»

https://www.facebook.com/groups/152013851609008/

στην σελίδα "Σύλλογος Τριτέκνων Κορινθίας"

https://www.facebook.com/triteknoi.korinthias?ref=ts&fref=ts

και στην σελίδα μας «Γονείς Με Τρία Παιδιά Ν. Κορινθίας»

https://www.facebook.com/pages/%CE%A3%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%93%CE%BF%CE%BD%CE%AD%CF%89%CE%BD-%CE%9C%CE%B5-%CE%A4%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%A0%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC-N-%CE%9A%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B8%CE%AF%CE%B1%CF%82/148139318634604?ref=hl

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 24/3/ 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Αρ. Αποφ. 15/ 2008 Μον. Πρωτ. Κορίνθου

Αρ. Πρωτََ                                                                                                     Κόρινθος 24/3/ 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: «Συμμετοχή του Συλλόγου μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου στις 24/3/2012».



Ως πρωτοβάθμιο όργανο εκπροσώπησης όλων των τρίτεκνων οικογενειών του Νομού Κορινθίας, συμμετείχαμε με μεγάλη μας χαρά κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου του συλλόγου γονέων με τρία παιδιά της Τρίπολης, στην καθιερωμένη μας συνάντηση, ως μέλη του άτυπου περιφερειακού συμβουλίου. Οι συνελεύσεις του περιφερειακού συμβουλίου είναι άτυπες και στην διάρκεια της συνεδρίασης τέθηκε θέμα της ισχύος των αποφάσεων αυτού του συμβουλίου με σκοπό την υλοποίηση των θεμάτων που κατά καιρούς συζητούνται. Κατόπιν τούτου αποφασίστηκε η δημιουργία περιφερειακού συμβουλίου με δημιουργία καταστατικού και διοικητικού συμβουλίου προκειμένου οι από κοινού αποφάσεις που παίρνονται να υλοποιούνται με νόμιμα μέσα. Άλλωστε η δημιουργία περιφερειακού συμβουλίου είναι αναγκαία και η Περιφέρεια Πελοποννήσου πρώτη διαπίστωσε τις ανάγκες που δημιουργούνται σε τοπικό αλλά και εθνικό επίπεδο.

Σε επόμενο ΔΣ του συλλόγου μας θα συζητηθεί από την ολομέλεια η συμμετοχή και η ψήφισή μας στο ΔΣ του περιφερειακού συμβουλίου.





Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Αικατερίνη Μερκούρη



ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΕΣΠΟ3Τ

Πρόεδρος: Γαρυφαλλιά Παπαδοπούλου, Πρόεδρος του
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Χατζημίχος, Πρόεδρος του
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΙΡΝΑΒΟΥ

Γεν. Γραμματέας: Σταύρος Πουρτουλίδης, Πρόεδρος του
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΔΕΣΣΗΣ

Ταμίας: Γεράσιμος Πουλάκης, Πρόεδρος τοu
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡIΤΕΚΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Εκπρόσωπος ΜΜΕ:Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος, Πρόεδρος του
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΩΝ ΔΗΜΩΝ

Μέλος: Μαρία Ναυροζίδου, Πρόεδρος του
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ:

ΜέλοςΜερκούρη Αικατερίνη: Πρόεδρος του
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑS

Μέλος: Αντώνιος Ντιούδης, Πρόεδρος του
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Μέλος: Κολιώνης Χρήστος: Πρόεδρος του
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Δ. ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ





Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

http://www.e-go.gr/news/article.asp?catid=17826&subid=2&pubid=128993338

Ευκολότερη πρόσβαση στα ΑΕΙ


9:00 23/3Ευκολότερα θα μπορούν πλέον να υπάγονται υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων στις ειδικές κατηγορίες, για τις οποίες προβλέπεται ξεχωριστός αριθμός θέσεων.
Ευκολότερα θα μπορούν πλέον να υπάγονται υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων στις ειδικές κατηγορίες, για τις οποίες προβλέπεται ξεχωριστός αριθμός θέσεων.
Τροπολογία για τις μετεγγραφές παιδιών πολυτέκνων στα ΑΕI
Κανονικά τα τετράδια των πανελλαδικώ
Στις Πανελλαδικές ρίχνει το βάρος ο Μπαμπινιώτης
Σύμφωνα με τροπολογία που κατέθεσε χθες το υπουργείο Παιδείας και αφορά κυρίως σε τρίτεκνους και πολύτεκνους, υπογραμμίζεται ότι η πολυτεκνική ιδιότητα διατηρείται ισοβίως, ενώ στην περίπτωση των τριτέκνων απαλείφεται το προβλεπόμενο ηλικιακό όριο του 26ου έτους που ίσχυε έως σήμερα για την ηλικία που θα έπρεπε να έχει το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά μιας πολυμελούς οικογένειας. Επίσης, προστίθεται ως ειδική υποκατηγορία, υπαγόμενη σε εκείνη των κοινωνικών κριτηρίων, αυτή των πολυδύμων τέκνων που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις το ίδιο έτος.
Στην περίπτωση που οι υποψήφιοι έχουν αδελφούς που ήδη φοιτούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, διευκρινίζεται ότι για την υπαγωγή στην εν λόγω ειδική κατηγορία εισακτέων θα πρέπει ο αδελφός ή η αδελφή του υποψηφίου να είναι ενεργός φοιτητής του πρώτου κύκλου σπουδών και να μην είναι ήδη κάτοχος πτυχίου, μεταπτυχιακού ή διδακτορικού τίτλου.



Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Αγαπητοί Γονείς

           Αγαπητοί γονείς,
με λύπη μου σας ενημερώνω ότι κάθε προσπάθεια επικοινωνίας με τα μεγάλα super markets εδω και 1 μήνα απέβη εντελώς άκαρπη. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τα μεγάλα καρτελ που παράγουν και προωθούν τα προιόντα τους στην αγορά. Ετσι λοιπόν η έκπτωση που ζητάμε για τα μέλη μας τους είναι εμπόδιο στην οικονομική πολιτική τους, που ρουφά σαν δίνη τον κόπο και τον ιδρώτα του κοσμάκη με σκοπό το κέρδος. Τότε που είχαμε χρήματα και φευγαμε με γεμάτα καρότσια απο τα μαγαζιά τους ήμασταν οι καλύτεροι πελάτες. Τώρα που η ανάγκη μας είναι μεγαλύτερη απο τα γεμάτα πορτοφόλια που ζητάνε αυτοί είμαστε αμελητέα ποσότητα. Τόσα χρόνια τους δίναμε ψωμι απο αυτό που τρώγαμε, τώρα το καρβέλι ανήκει μόνο σε εκείνους. Είναι θλιβερό λοιπόν, που συνεχως χτυπάω πόρτες κλειστές ή μιλώ σε κουφά αυτιά, που το μόνο που τα ενδιαφέρει ακόμη και τώρα ειναι το κέρδος.
        Αγαπητοί γονείς, χωρίς αγώνες δεν αποκτιέται τίποτε. Και εμείς εδώ στο συμβούλιο αγωνιούμε μαζί σας και περισσότερο απο εσας γιατί ΖΟΥΜΕ καθημερινά αυτά που σας περιγράφω. Ενωστε τη φωνή σας μαζί μας, όσοι είστε επαγγελματίες και έχετε μαγαζιά ελάτε να κανουμε και εμείς οι ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ το δικό μας καρτέλ για να βοηθήσουμε τα μέλη μας.



                                  Με τιμή
                               Η πρόεδρος
                                     Μ. Κ.

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Ενίσχυση Γυναικείας Επιχειρηματικότητας και Επιχειρηματικότητας των Νέων

Παράταση χρόνου ολοκλήρωσης των έργων των προγραμμάτων «Ενίσχυση Επιχειρηματικότητας Νέων» και «Ενίσχυση Επιχειρηματικότητας Γυναικών».

http://www.ggb.gr/LinkClick.aspx?fileticket=4Tw6rH2tVtA=&tabid=112&language=el-GR

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

http://www.zougla.gr/greece/article/dorean-dianomi-trofimon-stous-triteknous

Δωρεάν διανομή τροφίμων στους τρίτεκνους
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012, 07:22
Στις 30 Μαρτίου λήγει η προθεσμία μέσα στην οποία οι τρίτεκνοι, που θέλουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων του έτους 2012, θα πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία του Συλλόγου τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Αίτηση του δικαιούχου για συμμετοχή στο πρόγραμμα.
2.Υπεύθυνη δήλωση του Ν1899/86 για τη συμμετοχή του δικαιούχου στο πρόγραμμα μέσω ενός μόνο φορέα ,επικυρωμένη.
3. Φωτοτυπία ταυτότητας ή διαβατηρίου , ή άλλου νόμιμου εγγράφου ταυτοποίησης του τελικού δικαιούχου,και των δυο συζύγων, επικυρωμένες.
4. Πρόσφατο πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης.
5. Θεωρημένο αντίγραφο τελευταίου εκκαθαριστικού της Εφορίας. Σε περίπτωση μη παραλαβής του τελευταίου εκκαθαριστικού ο δικαιούχος υποχρεούται να προσκομίσει αντίγραφο της φορολογικής δήλωσης που παρελήφθει απο τη Δ.Ο.Υ. Σε περίπτωση που ο δικαιούχος δεν υποχρεούται σε υποβολή φορολογικής δήλωσης απαιτείται υπεύθυνη δήλωση θεωρημένη απο τη Δ.Ο.Υ.
6. Έγγραφα απο Κρατικούς φορείς Υγείας σε περίπτωση που μέλος της οικογένειας θεωρείται προστατευόμενο και πέραν τον προβλεπομένων ηλικιών.

Το ανώτερο εισόδημα κατά περίπτωση για ένταξη στο πρόγραμμα κλιμακώνεται όπως φαίνεται παρακάτω:

Ατομικό εισόδημα =12000 Ευρώ, Σύζυγος =15600 Ευρώ, 1ο Παιδί = 19200 Ευρώ, 2ο Παιδί =22800 Ευρώ, 3ο Παιδί = 27600 Ευρώ Επιπλέον το εισόδημα των 12000 Ευρώ προσαυξάνεται κατά 50% στις περιπτώσεις πασχόντων απο βαριά ή δυσίατα νοσήματα. Επίσης το εισόδημα των 12000 Ευρώ προσαυξάνεται κατά 40% σε περίπτωση μή ύπαρξης ιδιόκτητης κατοικίας.
Να υπενθυμίσουμε ότι τα γραφεία του Συλλόγου Τριτέκνων βρίσκονται στην οδό Αγγελή Γοβιού 22 (τηλ. 2221027568) και λειτουργούν κάθε Δευτέρα και Τετάρτη ( 5-7 το απόγευμα) και κάθε Τρίτη και Πέμπτη (12-1 το μεσημέρι).

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου
Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012, 07:27

Διαβάστε Επίσης
Δείτε σχετικά video

    Copyright © Zougla.gr

    Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

    Επαγγελματίες συνεργαστείτε μαζί μας.

    Αν είστε παραγωγός αγροτικών ειδών: πατατοπαραγωγός, ή παραγωγός φρούτων και λαχανικών, ή άλλων ειδών όπως όσπρια, επικοινωνείστε μαζί μας για να βοηθήσετε τις οικογένειες που έχουν ανάγκη. Μπορείτε να παρέχετε τα προιόντα σας σε τιμες κόστους όπως στην Β. Ελλάδα μέσω e-mail.  
    Αν είστε γυναίκες που εργάζεστε ή γνωρίζετε την διαδικασία παραγωγής παραδοσιακών προιόντων, συνεργαστείτε μαζί μας έτσι ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε άνεργες μητέρες να μάθουν πως να κατασκευάζουν και να διαθετουν στην αγορά τέτοιου είδους προιόντα. Αν ασχολείστε με το παραδοσιακό εργόχειρο και μπορείτε να διδάξετε κάποιες απο εμάς,επικοινωνήστε μαζί μας. Μαζί μπορούμε να σκεφτούμε λύσεις για να ξεπεράσουμε την κρίση...

    ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΤΕΚΝΑ
    (2θμιο σωματείο με Απόφ. Πρωτοδικείου 125/2010)
    115 22 Μακρυνίτσης 9, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΘΗΝΑΙ
    Τηλ.:6944161115 begin_of_the_skype_highlighting            6944161115      end_of_the_skype_highlighting e-mail:pespo3t@yahoo.gr

    Να θυμάσθε τι έκανε ο κος ΛΟΒΕΡΔΟΣ για τους τριτέκνους και να τον συγχαρείτε:

    Παροχές σε τρίτεκνους. Παλαιοτερη ανάρτηση http://3teknoi.blogspot.com/2008/10/blog-post_29.html

    καντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες

    Αναστολή πλειστηριασμών για το έτος 2012. http://www.efpolis.gr/el/library2.html?func=startdown&id=258

    Απο την γενική γραμματεία καταναλωτή

    Αρθρο 1 της πράξης νομοθετικού περιεχομένου ΦΕΚ 262/Α/16.12.2011 download_trans.gif Λήψη

    Ευχαριστούμε για τη λήψη του αρχείου Αρθρο 1 της πράξης νομοθετικού περιεχομένου ΦΕΚ 262/Α/16.12.2011

    Εάν η λήψη του αρχείου δε ξεκινήσει αυτόματα μετά από μερικά δευτερόλεπτα, παρακαλούμε κάντε κλικ στο σύνδεσμο Λήψης

    Ευχαριστούμε που κατεβάζετε αυτό το αρχείο για την ενημέρωσή σας.
    Γενική Γραμματεία Καταναλωτή
    Υποβλήθηκε στις:
    20-12-2011
    Υποβλήθηκε από:
    ΓΓΚ (ggkk)
    Ημερομηνία αρχείου:
    20-12-2011
    Μέγεθος αρχείου:
    48.91 Kb
    Τύπος αρχείου:
    pdf
    Λήψεις:
    1605

    Κοινωνικό οικιακό τιμολογιο ΔΕΗ.http://www.dei.gr/Default.aspx?id=31170&nt=19


    Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο
    Η Πολιτεία με την υπ' αριθ. Δ5-ΗΛ/Β/Φ29/16027/6.8.10 Απόφαση του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, όπως αυτή τροποποιήθηκε με την υπ’ αριθ.  Δ5-ΗΛ/Β/Φ29/6713/24.3.11, θέσπισε το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (Κ.Ο.Τ.) για την προστασία των ευπαθών ομάδων καταναλωτών και πιο συγκεκριμένα για άτομα χαμηλού εισοδήματος, τρίτεκνους, μακροχρόνια ανέργους και ΑΜΕΑ. Με την νεότερη απόφαση του Υπουργείου (υπ’ αριθ.  Δ5-ΗΛ/Β/Φ29/6713/24.3.11), αυξήθηκαν τα ανώτερα όρια της τετραμηνιαίας κατανάλωσης ανά κατηγορία ευπαθούς ομάδας και άλλαξε το εισοδηματικό κριτήριο για την κατηγορία των ΑΜΕΑ.
     Το τιμολόγιο αυτό παρέχεται από όλους τους προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας. Μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΗ μπορούν να υποβάλουν αίτηση για υπαγωγή στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο όλοι οι δικαιούχοι πελάτες, ανεξαρτήτως του Προμηθευτή Ηλεκτρικής Ενέργειας που έχουν επιλέξει, δηλαδή η εφαρμογή απευθύνεται στους πελάτες όλων των Προμηθευτών και όχι μόνο του Προμηθευτή ΔΕΗ.
     Η εφαρμογή του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου για τους δικαιούχους ξεκινά από 1 Ιανουαρίου εκάστοτε έτους, μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου των στοιχείων των αιτήσεων, από τους αρμόδιους φορείς (Υπουργείο Οικονομικών, ΟΑΕΔ).
    Όσοι υποβάλλουν αιτήσεις στο χρονικό διάστημα από 1 Οκτωβρίου έως 15 Δεκεμβρίου και εγκρίνονται οι αιτήσεις τους, είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Τιμολογίου από την έναρξη του επόμενου έτους.

    Αιτήσεις παραλαμβάνονται καθ' όλη τη διάρκεια εκάστοτε έτους. Στις περιπτώσεις αυτές, μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου από τους αρμόδιους φορείς, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις χορήγησης του Κοινωνικού Τιμολογίου, αυτό θα εφαρμόζεται για το υπόλοιπο διάστημα του έτους.

    Αν είστε παραγωγός ή ιδιώτης συνεργαστείτε μαζί μας.

    Αν είστε πατατοπαραγωγός, ή παραγωγός φρούτων λαχανικών ή άλλων ειδών όπως οσπρίων, επικοινωνήστε μαζί μας για να βοηθήσουμε μαζί τις οικογένειες που έχουν ανάγκη. Μπορείτε να διαθέσετε τα προϊόντα σας στους ενδιαφερόμενους μέσω e-mail όπως στη Β. Ελλάδα. Επίσης οποιοδήποτε και αν είναι το επάγγελμά σας μπορείτε να βοηθήσετε τις οικογένειες του συλλόγου και εκείνες εσάς δίνοντας μας έκπτωση στις υπηρεσίες σας ή στα είδη που εμπορεύεστε.  

    Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

    ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ

    (απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας μέλους και της αστυνομικής ταυτότητας)

    *** Σε περιόδους «Προσφορών ή Εκπτώσεων» ισχύουν οι τιμές που έχουν αναρτηθεί στα παρακάτω καταστήματα

    Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

    ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ


              Ο «Σύλλογος Γονέων Με Τρία Παιδιά Ν. Κορινθίας» ενημερώνει τα μέλη του ότι το πρόγραμμα «Δωρεάν Διανομή Τροφίμων σε άπορες οικογένειες μέλη του Συλλόγου» ξεκίνησε για πρώτη χρονιά.
              Τα τρόφιμα αυτά θα διανεμηθούν σε τρίτεκνες οικογένειες που είναι εγγεγραμμένες στο σύλλογο εφόσον το οικογενειακό τους εισόδημα δεν ξεπερνά τις 26.500 ευρώ όταν έχουν και τα τρία τέκνα προστατευόμενα.
              Στις περιπτώσεις που οι γονείς έχουν 2 ή 1 προστατευόμενα τέκνα το εισόδημα δεν πρέπει να ξεπερνά τις 16.000 ευρώ.
              Δικαιούχοι των τροφίμων είναι και οι τρίτεκνοι που είναι εγγεγραμμένοι στο σύλλογο, ανεξάρτητα την ηλικία των γονέων και των τέκνων με χαμηλότερο ωστόσο εισοδηματικό κριτήριο .
    Τα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβάλουν είναι τα εξής:
    1. Φωτοτυπία των ταυτοτήτων ή διαβατηρίου
    2. Θεωρημένο αντίγραφο το εκκαθαριστικό σημείωμα του έτους 2011 & 
     Ε1 φορολογικής δήλωσης Οικ.έτους 2011 εφόσον δεν υπάρχει ιδιόκτητη οικία.
    3. Υπεύθυνη δήλωση, αν δεν υποβάλει φορολογική δήλωση και θεωρημένη από την αρμόδια Δ.Ο.Υ..
    4. Πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
    5. Αν κάποιο τέκνο είναι μέχρι 23 ετών χρειάζεται βεβαίωση σπουδών από τη σχολή ή βεβαίωση από τη μονάδα
    6. Υπεύθυνη δήλωση για τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα μέσω ενός φορέα υλοποίησης με γνήσιο της υπογραφής
    7.  Έγγραφα από Κρατικούς Φορείς Υγείας (Νοσοκομεία, Κ.Υ. κ.λπ.)


                Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τα δικαιολογητικά, μέχρι την 23η Μαρτίου.